Här är Örebropratarna sommaren 2017 – hela listan

img_0001-2

På torsdagen presenterades vilka personer som är Örebropratare sommaren 2017. Det är tredje omgången av den populära serien som snart drar igång. På bilden ses producenterna Tomas Jennebo och K-G Ekblom samt “pratarna” Amy Loutfi och Shaymaa Jalal.

Premiär blir det på måndag den 17 juli och då är det musikern Staffan Ernestam som inleder. Sedan följer det här gänget:

18/7 Malin Berg, skådespelare

19/7 Tobias Karlsson, dansare koreograf

20/7 Amy Loutfi, forskare

21/7 Carl Jan Granqvist, krögare

24/7 Glady del Pilar, artist

25/7 Peter Kjellström, skådespelare

26/7 Shaymaa Jalal, it-guide mm

27/7 Anders Adamsson, rektor och cykelexpert

28/7 Birgitta Johansen, chef Örebro läns museum

Örebropratarna produceras av frilansjournalisterna K-G Ekblom och Tomas Jennebo. Programserien stöd av Katrinelund Gästgiveri & Sjökrog, Swedbank, Örebrobostäder samt Örebroporten. Hittills har drygt 168 000 lyssnat på de 20 första programmen. Lyssna på Örebropratarna.se

,