Dagens Örebropratare: Birgitta Johansen

Birgitta Johansen, ny chef på Länsmuseet.

Rötter, historia och framtid. Birgitta Johansen, chef för Örebro Läns Museum, tar oss med på en färd från norr till söder och från då till nu, som innehåller såväl drömmar som ändrade planer. Både på det personliga och yrkesmässiga planet.
Låtlista: London Philharmonic Orchestra & David Parry; The Valkyrie: Ride of the Valkyries, Aaron Copland & London Symphony Orchestra; ur Billy The Kid Ballet Suite, Credence Clearwater Revival; Fortunate Son, James & Karin; Älgarna Demonstrerar, Tiszay Magda & Hajdú István; Die Forelle, Torgeir Vassvik; Sáivu, Monty Python; Always Look at the Bright Side of Life, Emmylou Harris, Alisson Krauss & Gillian Welch; Didn’t Leave Nobody But the Baby, First Aid Kit; My Silver Lining

foto: Filip Erlind/ NA

Lyssna på Birgitta här:

Birgitta Johansen