Titanic-utställningen har setts av över 50 000

titanic-besokare

Världsutställningen ”Titanic – The Exhibition” som öppnade portarna på CV-området i Örebro den 28 april i år har väckt stort intresse bland både örebroare såväl som tillresta turister. Hittills har över 50 000 besökare sett utställningen i Örebro.

På allmän begäran förlängs nu utställningen med ytterligare en vecka. Det betyder att över 8 000 extra besökare ges möjlighet att se den medan den ännu finns på plats. Slutdatumet var ursprungligen den 27 augusti men förlängs således nu till den 3 september.

– Att utställningen visar så goda besökssiffror bevisar att Örebro är en stad somhar förutsättningar att hålla stora, internationella utställningar. Lokalerna på CV-området, ”Örebro Eventhall” är fantastiska för denna typ av ändamål.

– Kombinationen intressant utställning, ändamålsenliga lokaler, tydlig marknadsföring och ett väl utfört genomförande har lett till succén. Vi ser fram emot att kunna erbjuda nya, spännande utställningar framöver för besökande turister såväl som örebroarna” säger Christer Wilén, VD Örebrokompaniet.

,