Här kan du gå kurs i skrattretande yoga

Johner Bildbyra AB +46 8 644 83 30 info@johner.se sales@johner.se

Skrattyoga är en av höstens nyheter på Medborgarskolan i Örebro. Bredden i kursutbudet är mycket stor, men språk- och hantverkskurser är fortsatt allra populärast, skriver de i ett pressmeddelande.

Språk är det mest populära ämnesområdet och antalet språk som erbjuds ökar hela tiden. De populäraste språken som flest vill läsa är dock spanska och italienska.

Hälsotrenden är fortsatt stark i hela Sverige med många olika kurser i mindfulness och yoga samt raw food och vegansk mat. I Örebro finns till exempel en kurs i skrattyoga, en fysisk övning som kombinerar fritt skratt med djupandning från yoga under devisen ”Ett gott skratt förlänger livet”.

– Det livslånga lärandet är vår drivkraft, säger Ann-Sofie Henriksson, förbundschef på Medborgarskolan. Vi strävar efter att vara ständigt aktuella och att utveckla vår verksamhet. Hos oss finns nya kurser inom många olika områden varje termin.

foto: Ingemar Lindewall/ Medborgarskolan