Studieförbundet Vuxenskolan bjuder in till föreningsvecka – “känsloladdade och informativa föreläsningar “

Under vecka 36 i början av september bjuder Studieförbundet Vuxenskolan Örebro län, i samverkan med flertalet av våra föreningar inom funktionsrätt, in till en föreningsvecka. Veckan syftar till att öka vår kunskap och förståelse för varandra.

– Det blir en vecka fylld av inspirerande, känsloladdade och informativa föreläsningar med olika teman inom funktionsrätt. Vi på SV Örebro län arbetar för en mer jämlik hälsa i länet och vi har förmånen att samverka med en bredd av olika föreningar inom funktionsrätt. Under Vecka 36 kommer föreningarna att dela med sig av kunskaper och erfarenheter inom deras respektive område.

– I september är det premiär för Vecka 36! Tillsammans med våra föreningar inom funktionsrätt arrangerar vi föreläsningar med olika teman på flera platser i länet. Vi önskar att många kommer för att lyssna, så väl privatpersoner som studerande, tjänstemän och beslutsfattare. Vi är övertygade om att vi har mycket att lära av varandra, om varandra. Vi vill verka för dialog, ökad kunskap och ökat engagemang för människors olika behov, säger Maria Östby, verksamhetsutvecklare SV Örebro län.