Weeping Willows firar jul i Örebro den 16 december

weeping-willows

I slutet av november är det dags för ett kärt återseende av Weeping Willows då de beger sig ut på julturné igen. Christmas Time Has Come Tour 2017 har premiär i Luleå den 29 november. Den 16 december spelar de på Conventum. Biljetterna släpps 25 augusti.

År 2014 släppte Weeping Willows julskivan “Christmas Time Has Come” som följdes upp av en utsåld julturné runt om i Sverige. Succén återvände året efter, även då med “lapp på biljettluckan”. Därefter tog bandet en paus från julen för att planera firandet av 20-års jubileet för sin debutskiva “Broken Promise Land” vilket landade i tre jubileumskonserter i Ericsson Globe tidigare i våras tillsammans med Gävle Symfoniorkester under ledning av Christoffer Nobin. Under sommaren har bandet spelat på väl utvalda platser i Sverige och i slutet av november är det äntligen dags för ett kärt återseende då Weeping Willows åker på julturné igen.

Med på turnén följer även Goran Kajfes (trumpet), Per Rustkträsk Johansson (sax/flöjt) och Carolina Wallin Pérez (keyboard/kör).

– Förra året pausade vi från våra omåttligt populära julturnéer. I år känner vi att vi har spelat ovanligt lite så det är på tiden att vi reser land och rike runt igen. Det blir en blandning av låtar från alla våra skivor men givetvis tonvikt vid “Christmas Time Has Come”, och kanske lite nya jullåtar, hälsar Weeping Willows. foto: Weeping Willows/ Blixten press