Snart dags igen för allsång i Wadköping

Innan sommaren övergår till höst är det dags för den andra omgången av traditionell allsång på Spelgården i Wadköping, den 27 augusti. Örebros Allsång i Wadköping arrangeras av Örebro Musikförening, Wadköping och Studieförbundet Vuxenskolan (SV) Örebro län.

Årets första allsång var en succé med en trevlig och välsjungande publik. Den 27 augusti bjuder Örebros Allsång i Wadköping in sommarens andra allsång och det kommer återigen att bli sång, musik och härlig gemenskap.

– Efter succén med första allsången laddar vi om för ytterligare en traditionell allsång i Wadköping. Alla varmt välkomna, säger Leffe Palmroth som är initiativtagare till årets allsång.

Husbandet Örebroz, Helena Salo och gästartister står för musiken. I entréavgiften ingår ett allsångshäfte och utlottning av fruktkorgar, så håll hårt i din biljett om du vill vara med i dragningen, tipsar arrangören.