Nu öppnar nytt kontorshotell på slottet

alexborg

Nya kontorshotellet Alexborg på slottet smygöppnar fredagen den 1 september. Grundarna av Alexborg är Michael Alex och Gert Nordin som varsamt sett till att renovera våning 3 på slottet till ett levande och attraktivt kontorshotell till ensamföretagare, mindre företag och projektgrupper.

 

“Alexborg erbjuder flexibla kontorslösningar där medlemmar kan välja ett eget kontorsrum, eller ett eget skrivbord i en öppen kontorsmiljö eller ett abonnemang utan en fast kontorsplats. Alexborg kommer skapa ett nätverkande på Örebro Slott som är till fördel för både medlemmar och utomståendemed regelbundna aktiviteter. Det kan exempelvis var föreläsningar av hungriga investerare, framgångsrika entreprenörer och duktiga mentorer”, skriver bolaget i ett pressmeddelande. 

 

– Vi erbjuder även våra medlemmar och externa kunderuthyrning av tornkonferensrummet på slottet för konferenser, föreläsningar eller andra evenemang.