Här är näringslivsdirektörens nya jobb – entreprenörskap inom bygg lockade

fredrik-forsberg

Med ett brinnande intresse för entreprenörskap har Örebros före detta näringslivsdirektör Fredrik Forsberg tagit klivet ut entreprenörsvärlden. Fredrik tog ett svårt beslut att redan efter tio månader avsluta sitt uppdrag inom kommunen för att köpa företaget Örebro Byggservice.

– Det var inget lätt beslut eftersom jag trivdes som fisken i vattnet som näringslivsdirektör men detta var bara något jag var tvungen att göra, säger han.

Örebro Byggservice är ett etablerat företag inom byggbranschen och har på senaste tiden haft uppdrag som renovering av skolor som Risbergska, Garphyttan samt totalrenoveringen av Restaurang Kraka på Örebro universitet.

– Utvecklingen vi ser i Örebro är fantastisk. Vi ser nya bostadsområden växa fram, det satsas på upprustning och renovering av bostäder samt skolor. För min del och mitt bolag är det lokalanpassning, renovering och entreprenad vi lägger fokus på och nu satsar för framtiden. Framtiden för Örebro är ljus och vi är alla en bidragande orsak så låt oss se till att fortsätta på den inslagna vägen och samverka för att göra Örebro bättre.

Örebro Byggservice har 18 anställda och omsätter ca 50 MSEK. Fokusområden är inom service, lokalanpassning, renovering och entreprenad/partnering.