Hemmakväll öppnar ny godisbutik på Drottninggatan

hemmakvall

Hemmakväll ska öppna en ny godisbutik i Örebro. Under november 2017 öppnar de sin sjätte konceptbutiken ”En ny värld av godis”.

– Örebro är Sveriges sjätte största tätort och kommunen har cirka 150 000 invånare och växer. Då konsumtionen av lösgodis till stor del drivs av impulsköp är kundgenomströmning väsentlig för den framtida framgången. Läget på den kända gågatan, Drottninggatan, i centrala Örebro, blir perfekt för detta, säger Hemmakvälls vd Stephan Andersson.

– Vi känner oss otroligt inspirerade över att kunna erbjuda alla dessa framtida besökare en kundupplevelse ”godare” än allt annat. Vi är övertygade om att vår konceptbutik ”En ny värld av godis”, med 170 kvm butiksyta och flera hundra sorter fantastiskt lösgodis kommer bjuda alla kunder på ett riktigt smakäventyr, berättar Hemmakvälls vd Stephan Andersson.