Här är datumen för Live at Heart – nästa år

live-at-heart-app

Live at Heart avslutades på lördagen. Men redan nu kan musikvänner boka in nästa års festival. Då arrangeras Live at Heart mellan den 2 till 8 september.

– Alla delar av Live at Heart – musiken, filmen, konferensen och den nya Creative-delen – upplever att det är gott om besökare, säger Åke Lundström, VD för Live at Heart.

Fredagen i Örebro var fantastisk med en stor publik på utomhusbion på Stortorget, utomhusscenerna vid Stallbacken och Konserthuset och många i människor i rörelse vid musikscenerna under kvällen.

Örebro har under veckan tagit emot ett stort antal besökare utifrån. Bland annat har antalet delegater på Live at Heart nästan fördubblats jämfört med tidigare år.

– Konferensprogrammet har lockat nya gäster i år, säger Åke Lundström, VD för Live at Heart. Det är jättekul att se hur flera års utveckling gör att fler kreatörer, entreprenörer och konferensbesökare vill komma till Live at Heart.

Årets upplaga av Live at Heart är den största hittills och nu när det sista dygnet börjar är känslan god hos arrangörerna.

– Stämningen på festivalen är fantastisk, säger Åke Lundström, VD för Live at Heart. Vi har världens bästa publik och väldigt många artister är lyriska över mottagandet här i Örebro.

,