Då kommer Måns Zelmerlöw till Frimis Salonger

mans-z

Det har gått två år sedan Måns Zelmerlöw tog hela Europa med storm och vann Eurovision Song Contest med låten ”Heroes”. Det blev startskottet på en lång Europa-turné. Uppföljarsingeln ”Should have gone home” blev förra årets näst mest spelade låt och i höstas släpptes nya albumet ”Chameleon”. Nu åker Måns ut på klubbturné med tre stopp i Sverige och två i Polen med start i oktober. Den 7 oktober uppträder han på Frimis Salonger.

Måns har sedan vinsten i Eurovision ständigt varit på resande fot för att uppträda och möta sina fans. I höstas släpptes albumet ”Chameleon” med singlarna ”Glorious”, ”Fire In the rain”, ”Hanging on to nothing” samt ”Wrong Decision” som toppade den svenska singellistan.

Albumet följdes i våras upp med en europaturné som inleddes i Amsterdam för att bl.a. besöka Paris, Zürich och London. Under sommaren har vi kunnat möta Måns på en exklusiv Sverigeturne som nu i höst avslutas med några klubbdatum i Sverige och Polen innan han går in i studion för att börja arbetet med nästa platta.

foto: Per Kristiansen