Här får ungdomar chans att prova fyra sporter – allt samlas inom ÖSK Quattro

osk-quattro

”Inom ÖSK Quattro spelar du inte bara en sport utan fyra. På sommaren spelar vi fotboll och beachhandboll och på vintern spelar vi innebandy och bandy på is. Vi kommer att vara i Behrn arena Bandy, Ekängs IP och idrottshallen vid Navet skola”, skriver klubben i ett pressmeddelande. 

“Idrott bland barn och ungdomar ska bygga på lekfullhet, skoj, gemenskap, tillsammans.
Integration är en annan viktig egenskap inom idrotten vilket skapar relationer mellan olika kulturer eller grupper. I en tid där många barn & ungdomar väljer andra vägar än idrott och mer hamnar bakom bildskärmar och digitala spel, så känns frågan om alternativa lagsporter högaktuell”, skriver de vidare.

Läs mer här:

https://www.laget.se/OSKQuattro/