200 ekonomstudenter samlas för konferens i Örebro

Den 9–12 november är det dags för årets upplaga av Megakonferensen. Det är en konferens för cirka 200 ekonomstudenter från universitet och högskolor i hela Sverige som tillsammans ingår i Sveriges Ekonomföreningars Riksorganisation (S.E.R.O.). Under konferensen får deltagarna bland annat gå på intressanta föreläsningar, sociala aktiviteter samt roliga sittningar.

I år har studentföreningen Sesam på Örebro universitet fått den stora äran att tillsammans med S.E.R.O. arrangera årets Megakonferens.

– Att få visa upp Örebro som studentstad och på samma gång uppmärksamma studentengagemang är otroligt roligt och en stor ära, säger Elvira Gunnarsson, projektledare för projektgruppen som planerar och arrangerar konferensen.

Temat för årets konferens är ”Bygg din bro” vilket kommer prägla helgens samtliga aktiviteter.

– Temat går ut på att deltagarna på konferensen ska inspireras, skapa kontakter och ”bygga broar” mellan varandra för framtida nätverk. Dessutom är vi ju i Örebro där stadens namn avslutas med just ”bro” vilket var väldigt passande, säger Victoria Hansson, andra projektledaren för konferensens projektgrupp.

Projektgruppen i samarbete med S.E.R.O. och Örebro universitets ekonomförening Sesam välkomnar samtliga deltagare och sponsorer till Örebro och Örebro universitet andra helgen i november.

, ,