Beijer Byggmaterial fortsätter som huvudsponsor för SHL – arrangerar proffsmässa i Örebro

shl-logga

Beijer Byggmaterial har sedan 2014 varit huvudsponsor till Svenska Hockeyligan, SHL. Inför säsongen 2017/2018 har man tecknat ett nytt sponsoravtal som innebär att Beijer Byggmaterial blir huvudsponsor och branschexklusiv partner till SHL och de klubbar som ingår i SHL kommande säsong.

Under säsongen 2017/2018 kommer Beijer Byggmaterial tillsammans med sina leverantörer att genomföra 26 proffsmässor med hockeykväll för sina viktiga kunder runt om i landets SHL-arenor. Den första mässan blir i Örebro den 12 oktober och den avslutande i Karlskrona den 8 mars.

–Som partner till SHL kan vi erbjuda våra kunder, leverantörer och anställda unika möjligheter att dela spännande hockeyupplevelser tillsammans. Samtidigt kan vi via våra proffsmässor erbjuda en plattform för alla att dela branschnyheter och få se det senaste inom den professionella byggbranschen. Mässorna som vi arrangerat de senaste tre säsongerna har varit mycket uppskattade och därför känns det jättekul att kunna fortsätta erbjuda dessa, säger Peter Austler, marknadschef på Beijer Byggmaterial.

Under förra säsongen introducerades Beijerskottet som utser vilken spelare i SHL som har det hårdaste slagskottet. Detta är någonting som vi fortsätter med denna säsong. Samtliga spelare kommer att mäta upp hastigheten i sina skott och vi kommer sedan att avslöja vem som har det hårdaste skottet i SHL. Förra säsongen toppade Luleåbacken Brendan Mikkelson den prestigefyllda listan med ett skott på inte mindre än 165 kilometer i timmen. Vi kommer även ge våra byggare chansen att mäta sina skott under våra hockeymässor, vinnaren där får en resa till Hockey VM 2018.