Al Pitcher ger sin syn på Sverige – gästar Konserthuset i februari

al-pitcher

Det är stort tryck på biljettförsäljningen till Al Pitchers höstturné med nya standup-föreställningen Sverige Syndrome. Biljetterna till föreställningarna i Stockholm är redan slut trots att det är närmare två månader kvar till premiären 27 oktober, och i flera städer finns enbart ett fåtal biljetter kvar. Det är därför vi med stor glädje kan meddela att extra föreställningar sätts upp i januari på Rival och i februari tillkommer fyra nya städer: Växjö, Örebro, Uppsala, Jönköping och Lund. Dessutom släpper Västerås konserthus upp extra publikplatser till föreställningen 3 november.

Den 16 februari står han på Konserthusets scen i Örebro.

Nya standup-showen Sverige Syndrome är Als hyllning till Sverige och allt som får honom att känna sig svensk. Tidigare har vi fått ta del av hans klockrena observationer av oss svenskar, men nu vänder Al på perspektivet och låter oss få följa med på hans egen resa som lett honom från England och Nya Zeeland till Sverige där han nu bor med svensk fru och två barn, som inte alltid förstår varför man ska bo i Sverige när Nya Zeeland, aka paradiset, finns.