Hockeylandskamp spelas i Örebro – start på Karjala Tournament

tre-kronor

Landskampen Sverige-Tjeckien spelas i Behrn Arena, Örebro, klockan 18.00 onsdagen den 8 november 2017. Landskampen ingår i turneringen Karjala Tournament som spelas under tiden den 8-12 november 2017.

– Vi är glada att ha en landskamp i Örebro då det brukar vara mycket publik och bra inramning under matcherna där. Att det dessutom är en viktig match i OS-förberedelserna för både oss och Tjeckien borgar för en ishockeymatch av högsta kvalité, säger Olof Östblom, Svenska Ishockeyförbundets tävlingschef samt administrativ chef för Tre Kronor och Damkronorna.

– Vi Örebro Hockey är glada och stolta att få arrangera en viktig landskamp i Behrn Arena. Det ska bli riktigt kul att få se Tre Kronor sista gången på hemmaplan innan OS, säger Mikael Johansson VD och klubbdirektör hos Örebro HK.
Biljetter släpps till försäljning den 25 september.