Mats Helgesson börjar som affärsutvecklare på BoKlok – slutar sin tjänst på Örebro kommun

mats-helgesson

Den 1 oktober tillträder Mats Helgesson som ny affärsutvecklare på BoKlok. Mats kommer senast från en anställning inom Örebro kommun där han arbetat i 27 år med lokala och regionala näringslivsfrågor, samhällsplanering och som ansvarig för etablering och investering.

– Mats har en gedigen erfarenhet som i kombination med hans stora nätverk kommer att komma mycket väl till pass i arbetet med att fortsätta utveckla BoKlok i Örebro med omnejd. Vi ser väldigt mycket fram emot se Mats på plats hos oss, säger Anders Hellman, chef affärsutveckling Stockholm, BoKlok.

BoKlok fortsätter satsa på Örebro för att kunna bygga fler hem för människor med vanliga inkomster. Bostadsutmaningen är en viktig samhällsfråga och behovet av bostäder som vanliga människor har råd med är stort.

– Efter 27 års arbete med samhällsplanering, investeringar och etableringar, har jag skaffat mig en bred kompentens som jag hoppas passar som handen i handsken för detta jobb. BoKlok är en viktig aktör i lösningen på Sveriges bostadssituation och det ska bli spännande att vara med i den utvecklingen, säger Mats Helgesson.

Mats Helgesson kommer att påbörja sin anställning den 1 oktober med placering i Örebro.