En lördag med upplevelser i Närkes Kil – samlar in pengar till Kvinnohuset

Lördagen den 23 september arrangeras det en “upplevelseresa” i Kils socken, alltså omgivningarna runt Närkes Kil. Den kallas för “Den Blå Tråden” och många av de aktörer, hantverkare, småföretagare och föreningar som finns i bygden kommer att ha öppet hus och visa upp sig i en “stationsrunda” som man kan åka runt på mellan klockan 11.00-17.00.

“Den Blå Tråden handlar om att du som besökare ska få möjlighet att låta dig inspireras av landsbygdens möjligheter. Den Blå Tråden är ett återkommande evenemang som syftar till att stärka samverkan och utveckling på orten på olika sätt. En viktig del i Den Blå Tråden är insamlingen vi har till välgörande ändamål. Tidigare år har ändamålet varit Barncancerfonden, Nyckelfonden och Hopajola. 2017 är Kvinnohuset i Örebro vårt ändamål”, skriver arrangören.

,