Telias vd Johan Dennelind huvudtalare på Handelshögskolans dag

johan-dennelind-telia

Den 5 oktober bjuder Örebro universitet in till Handelshögskolans dag där huvudtalaren är Telias vd, Johan Dennelind.  Johan har sedan hösten 2013 haft rollen som VD på Telia. Han studerade på ekonomprogrammet vid Örebro universitet mellan åren 1990-1994 och är uppväxt i Örebro.

Temat för dagen är Digitalisering och tillsammans med representanter från Handelshögskolan och näringslivet kommer Johan att tala om ämnet under föreläsningar som kommer att hållas i Aula Nova.

“Innan föreläsningarna kommer det att bjudas på fika och mingel på Novatorget med goda möjligheter till att knyta nya kontakter, både för företag och studenter. Som student kan du vara med på Dialogen och Telia Challenge. I Dialogen får du träffa Telias VD, Johan Dennelind, Varuhuschef på IKEA Örebro, Carina Nordström Sköld och affärsenhetschef på Nethouse Örebro, Carina Åstrand. Tillsammans med nio andra studenter sitter du ner i ett personligt samtal med varje gäst. Du får chansen att ställa frågor om hur de blev företagsledare och kan få svaren som kan hjälpa dig i din framtida karriär som ledare”, skriver universitetet i en information. Källa: Örebro universitet/foto:Telia Company

, ,