Nu lanserar Lanna klockor en ny modell – Blue mountains presenteras i dag

lannaklockor-blue-m

I dag, söndagen den 1 oktober, presenterar Lanna klockor sin nya herrklocka. Blue mountains har fått sitt namn efter sitt ursprung i Närke. Varje klocka i serien har sitt eget nummer ingraverat från 1 till 200. Blue mountains beräknas komma in under januari 2018. Det är Daniel Lindberg som designar egna klockor. Under förra året lanserade hans sitt varumärke Lanna klockor.

Lanna klockor presenterade sin första herrklocka, Premier silver, under december 2016. Samtliga klockor var förhandsbokade en dryg månad innan premiären.

 

Daniel bor med sin sambo och två döttrar i Lanna. idén till Lanna klockor kom till under en joggingtur vid Lanna badgruva. Daniel sålde då av sin klocksamling av exklusiva ur för att förverkliga sin dröm.

Läs mer om Daniel här:

Daniel har ett eget klockmärke – öppnar showroom på slottet