Consid är Årets Gasellföretag – igen

Det snabbväxande konsultbolaget Consid har ännu en gång blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri. Bolaget är ett av få som klarar att uppnå de tuffa kriterierna för sjätte året i obruten följd. ”Ett fantastiskt bevis på vårt driv” menar företagets vd, Peter Hellgren.

Dagens Industri analyserar varje år samtliga svenska aktiebolags årsredovisningar och utser sedan Sveriges mest snabbväxande företag till Gasellföretag, en utmärkelse som mindre än 0,5 % av Sveriges aktiebolag uppfyller kriterierna för att få. Gasellutmärkelsen premierar företag som visat prov på goda resultat sett till parametrar som omsättning, tillväxt och sunda finanser. För att utses till Gasellföretag måste bolaget uppfylla en mängd tuffa kriterier.

Nu utses det snabbväxande konsultbolaget Consid, med huvudkontor i Jönköping, för sjätte året i obruten följd till Gasellföretag, något som gläder företagets vd, Peter Hellgren, enormt:

– Detta är ett fantastiskt bevis på att vårt driv och ständiga strävan att leverera på absolut högsta nivå. Att vi nu för sjätte året i rad får ta emot Gasell-statyetten gör oss mer beslutsamma än någonsin att fortsätta leverera lösningar i världsklass till våra kunder – och att fortsätta på den stadiga tillväxtresa som vi är mitt uppe i.

Vidare betonar Hellgren vikten av den roll Consid har i att skapa arbetstillfällen runtom i Sverige.

– Under 2016 anställde vi 100 nya medarbetare under året, och under 2017 hade vi anställt drygt 120 individer bara under första halvåret. Det tyder på att vi är en enormt viktig spelare i att skapa arbetstillfällen i vårt land. Och det kommer vi fortsätta med.