Fashion Pack är tillbaka – nu på Frimis Salonger

fashion-pack-2017

Efter åtta somrar i rad med utsålda hus och publikrekord i trädgården på Strömpis tar nu Fashion Pack-gänget sin nya show “Bedtime Stories” till anrika Frimis Salonger med premiär nu på fredag den 13 oktober.

“Det blir en glittande show som bjuder på allt från häftig dans, sprakande scenkläder och naturligtvis massor av skratt och galna parodier och kanske det som kännetecknar Fashion Pack mest: snabba klädbyten. Donald Trump, Hillary Clinton, Rihanna, Robin Bengtsson, Lillbabs, Anna Book och många fler kommer alla att få sig en känga i denna show”. utlovar ensemblen.

Fashion Pack har funnits sedan 1996 och har under åren blivit en av Sveriges mest framgångsrika dragshowgrupper som gjort allt från att åka på turnéer landet runt, uppträtt för delar av svenska kungahuset och vunnit pris som “Årets Drag” på Gaygalan.
Gruppen har otaliga gånger jämförts med After Dark och Thomas blev tidigt omskriven som “Örebros Lindarw”.

Medverkande: Thomas Johansson, Magnus Bertelsen, Joel Götell, Kevin Reyes, Roffe Öhlund och Nils Wengström.

foto: Kalle Jungme