Nypremiär på fredag för “Varning för Hjalmar” – 6 000 biljetter redan sålda i höst

hjalmar-mandelmanns

Revyn ”Varning för Hjalmar” hade premiär i Brevens Bruk i oktober förra året och spelades fram till april i år. Hittills har 20 000 personer sett föreställningen, många kom i buss från olika platser i Mellansverige.

Från Stockholm kom till exempel SKÅJ – Stockholms Kulturförening Ånga och Järnväg. De arrangerade tre resor med tåg till Vingåker och inte vilka tåg som helst. Äldre förstaklassvagnar med riktig restaurangvagn förgyllde deras resor. SKÅJ har bokat in föreställningar även i höst. Nypremiären sker fredagen den 13 oktober och föreställningarna ges fredagar 19.30 och lördagar 15.30 och 19.30.

Ensemblen är oförändrad: Peter Flack, Marie Kühler, Peter Kjellström, Amanda Flack, Sisters in arms och Stephan Bergs Utebrass.

Hittills har nästan 6 000 biljetter sålts till höstens föreställningar som ges till och med 16 december.