Internationellt företagarpris till Zilenzio – får utmärkelsen på en konferens i Washington

zilenzio

Marie Lindqvist Pahlstad och Jenny Helden på örebroföretaget Zilenzio tilldelas 2017 års IWEC Award. Priset delas ut på en konferens i Washington i november. Konferensen sponsras bland annat av Microsoft och har starkt fokus på kvinnligt företagande inom teknik, cybersäkerhet och innovation.

“Handelskammaren Sverige är överlycklig att nominera Marie Lindqvist Pahlstad och Jenny Helden för deras banbrytande arbete.Det är en ära att vara en aktiv del av IWEC och att delta i årets konferens, en milstolpe för de globala kvinnornas företagande,” förklarar Charlotte Kalin, vd för handelskammaren Sverige.

”Zilenzio erbjuder dig sinnesfrid i form av låter möbler och design för den. Vår vision är en balanserad akustisk miljö för varje arbetsplats. Det material som vi använder som isolering i våra produkter är ett miljövänligt naturliga, som har samma låter som snö. Träet vi använder kommer främst från de svenska skogarna norr om våra fabriker i Örebro. Varje zilenzio-panel representerar en liten bit av skandinavisk natur”, säger grundarna i en kommentar.

foto: Zilenzio

Läs mer om Zilenzio:

http://www.zilenzio.se/

Läs mer om IWEC:

https://iwecawards.com/

,