Martin Stenmarck ger extraföreställning i Örebro

martin-stenmarck-syskon

Under hösten åker örebroaren Martin Stenmarck ut i landet på turné med föreställningen Syskonkärlek – räkna med bråk. Nu är det även klart att turnén förlängs under våren 2018 och besöker fler städer runtom i Sverige. Föreställningen i Örebro den 10 november är redan utsåld, så lägger man till ett extradatum, den 13 april nästa år.

Martin Stenmarck har flera år som artist bakom sig och många av hans texter är skrivna utifrån egna erfarenheter. Och är man uppväxt med elva syskon och en mamma lika oberäknelig som en virvelvind finns det mycket att berätta. Tillsammans med komikern Kristoffer Appelquist, som även står för regi, har Martin skrivit manus till sin första föreställning ”Syskonkärlek – räkna med bråk”.

För första gången öppnar Martin upp och berättar om sin speciella barndom. Det blir en föreställning där musik varvas med anekdoter och gestaltningar fyllda med känslor som smärta, längtan och glädje kring sin stora familj. Med en mamma som var en riktig hjältinna men också slav under sina impulser berättar Martin öppenhjärtigt om hur det är att växa upp som ”Familjen Annorlunda” med ständigt nya adresser, ständigt nya pappor och ständigt nya syskonbarn. Det här är berättelsen om hur det är att åka släde efter en skenande häst…