Anders & Måns ger självhjälp till lycka – gästar Örebro den 2 december

anders-o-mans

Det närmar sig premiär för showen med Anders & Måns. Komikerduon är tillbaka med en självhjälpsshow i två akter som handlar om lycka. Ett dockhus har fått en central roll i föreställningen. Det blir 30 stycken föreställningar runt om i hela landet med premiär den 19 oktober i Lund. Den 2 december kommer de till Hjalmar Bergman-teatern.

– Man vänjer sig snabbt. När man har fått den pryl man längtade efter funderar man på var man ska ställa den och har redan riktat blicken mot nya drömmar. Livet blir aldrig klart och man blir aldrig riktigt så glad man tycker sig förtjäna. Hur gör alla andra som verkar lyckas så bra? Gör dom verkligen det eller skryter de bara? Kanske är det så man gör – ljuger? Strandsemester, regelbundet sex eller är det kanske någon slags Gud som är vägen till den sanna glädjen. Ska man lägga energin på sin fru eller på sig själv? Ska man kanske bara köpa en lite plattare dator? Köpa stuga? Äta chips?, funderar duon.

– Det är helt enkelt svårt att bli riktigt lycklig. Nu ska vi göra vårt yttersta för att förstå hur man gör, vad man inte bör göra och kanske framförallt vad andra gör.
Inga konkreta råd, massvis av tvivelaktiga tips och gissningar som visar den raka breda vägen mot verklig lycka. Pengar, sex och höns. Ett lyckopaket innehållande dans, sång och en stor portion trams. Eller som vi kallar det, Ee självhjälpsshow i två akter.