Så mycket bättre-Sabina Ddumba till konserthuset

sabina-ddumba-press

På bara några år har Sabina Ddumba säkrat sin plats som en av Sveriges klarast lysande musikaliska stjärnor. I somras fick festivalbesökare på Popaganda, Way Out West och Bråvalla Festivalen uppleva henne på scen och nu får ännu fler chansen. Idag blev det officiellt att hon åker på Sverigeturné under våren. Den 17 mars kommer hon till konserthuset.

Sabina Ddumba släppte i oktober 2016 sitt kritikerrosade debutalbum Homeward Bound som inkluderar platinasäljande singlarna ”Effortless” och ”Not Too Young” med vilka hon förra året belönades en Grammis och P3-Guldpris för Årets Nykomling. De senaste åren har hon jobbat med flertalet internationella låtskrivare och hon är numera signad till Warner Bros i USA.

Under hösten syns hon som en av deltagarna i årets upplaga av Så Mycket Bättre, som har premiär på lördag.

foto: Warner music