Prylkonsulten sponsrar ÖSK Futsal – “lockar uppemot 1 000 personer till sina hemmamatcher”

Prylkonsulten presenterar ett spännande samarbete med ÖSK Futsal. – Det här kommer att ge oss helt nya möjligheter, säger kommunikationschef David Flatbacke-Karlsson. Det har gått över ett år sedan detaljhandelsbolaget Prylkonsulten Närke, som inriktar sig på försäljning av produkter genom sin egenstartade e-handel, grundades.

En viktig faktor för att bli ett lyckosamt företag är att marknadsföra sig och synas på rätt sätt. Nu presenterar Prylkonsulten sin senaste samarbetspartner. ÖSK Futsal, som är en svensk toppklubb inom idrotten futsal (inomhusfotboll) som är på stark frammarsch i landet, kommer att sponsras av företaget under säsongen 2017–2018.

– Det här kommer att ge oss helt nya möjligheter. Vi får vara med i ett nätverk runt en viktig Örebroklubb som ofta lockar uppemot 1 000 personer till sina hemmamatcher i Idrottshuset och absolut har möjligheten att vinna SM-guld. Den exponeringen betyder jättemycket för oss. Det blir inte sämre av att futsalen växer så det knakar och nu bland annat har säkrat tv-rättigheter i Sverige samtidigt som landslaget blir alltmer slagkraftigt, säger Prylkonsultens kommunikationschef David Flatbacke-Karlsson.