BIG Travel har öppnat nytt i Örebro – under namnet Resecity

BIG Travel har under augusti och september öppnat två nya resebutiker i Borlänge och Örebro för privat- och affärsresekunder. I Malmö har privatresebyrån flyttat till nya fina lokaler i det gamla Börshuset på Skeppsbron mitt emot Malmö centralstation. I Borlänge och Örebro har butikerna öppnats under varumärket Resecity.

– Vår resebyråverksamhet är viktig för oss. Med våra två varumärken BIG Travel och Resecity fortsätter vi att fokusera på våra kunder och den lokala marknaden, som är viktig för såväl privatresesegmentet som affärsresor, kommenterar Johan Rejhagen, Marknadsdirektör hos BIG Travel.

– Med våra egna paketerade resor som marknadsförs under namnet BIG Value, vill vi ge även våra privatkunder enkla valmöjligheter till förmånliga priser. I konceptet finns tre prisklasser; Classic, Value och Super Value. BIG CITY erbjuder storstadsresor som t.ex. New York eller Chicago och med BIG SUN kommer du t ex till Mallorca eller Aruba, tillägger Johan Rejhagen.