Toyota väljer Strateg – ska jobba med framtidsfrågor

Toyota Material Handling Manufacturing Sweden AB, Sveriges ledande tillverkare av truckar, väljer Strateg som partner för storsatsning inom områdena Sustainibility, framtidsfrågor och Employer branding.

Toyota Material Handling Manufacturing Sweden AB, som är en del av Toyota Material Handling Europe, är Sveriges ledande tillverkare av truckar. De har sitt säte i Mjölby och förutom truckar erbjuder de ett helhetskoncept genom tjänster som truckservice, reservdelsförsörjning, uthyrning, finansiering och förarutbildning. Toyota Material Handling är just nu inne i en expansiv fas där de vill satsa stort framför allt inom områdena Sustainibility, framtidsfrågor och Employer branding.

– Vi inser att tider förändras och vi vet att vi ligger i framkant. Vi vill därmed att det ska genomsyra allt vi gör. Vi har valt att arbeta med Strateg inför vår kommande satsning då kreativitet och nytänk är viktigt för oss. Vi är en attraktiv arbetsplats och det vill vi andas utåt, på alla fronter, i ännu större utsträckning än vi redan gör, säger Anna Graf, Kommunikationschef, Toyota Material Handling Manufacturing Sweden.

– Det är oerhört roligt att Toyota valt att arbeta tillsammans med oss. De har stora framtidsvisioner, de är modiga och dedikerade i sitt arbete och vågar satsa på kreativa idéer som sticker ut. De tänker helt enkelt stort och nytt och vi ser fram emot att vara med på den här resan, säger Robert Lundin, Creative Director, Strateg.