Bilda skapar mötesplats för en kreativ AW

Den 14 november lanserar Studieförbundet Bilda CrAfter Work i Örebro. CrAfter Work är ett tillfälle att vara kreativ tillsammans med andra.

– Till CrAfter Work är alla välkomna, oavsett om du kallar det du gör för pyssel, hantverk eller konst – eller ingenting om du inte har kommit igång än! Vi träffas för att skapa, möta nya vänner, inspirera varandra och umgås. Ta med dig ditt handarbete, pyssel eller idé och häng på. Det gör inget om du inte har något projekt eller handarbete på gång, vi kommer se till att det finns lite material och verktyg att arbeta med. Det är också helt okej att komma bara för att fika och umgås, säger Ida Eriksson konsulent på Studieförbundet Bilda.

Mötet är på Espresso House vid Stortorget i Örebro klockan 17-21 tisdagen den 14 november.

– Skapandet är en drivkraft som finns i oss alla! På Studieförbundet Bilda tror vi att hantverka är bra för både individ och samhälle. Vi tror att det finns en kraft i själva skapandet och samtidigt att hantverket är ett viktigt medel för den egna livstolkningsprocessen, säger Ida Eriksson.