Alexander Axén förlänger med C More – fokus på Allsvenskan till 2019

C More förstärkte under året sin redan starka trupp med Örebros förre tränare Alexander Axén som ny expert i Fotbollssöndag. Nu är det klart att Alexander Axén förlänger sitt avtal och fortsätter som expert i C Mores fotbollssändningar minst till och med 2019, med fokus på Allsvenskan som sänds exklusivt i C Mores kanaler.

Alexander Axéns knivskarpa analyser i C Mores fotbollssändningar har blivit en riktig succé bland både tittare och fotbollsfans i hela Sverige. Nu har Alexander Axén förlängt sitt kontrakt med C More fram till 2019.

– Alexs raka stil, detaljkunskap och inblick i svensk fotboll har gjort honom väldigt uppskattad och gör att han passar perfekt i vår satsning på Allsvenskan de kommande två säsongerna, säger Niklas Supanich, exekutiv producent för Allsvenskan på C More.

Alexander Axén har en gedigen tränarkarriär i bagaget med klubbar som IK Start i norska Tippeligan, GAIS som han förde till en sensationell femte plats i Allsvenskan 2008 och nu senast Örebro som han varit tränare för sen 2014. I år tog Alexander Axén steget upp från sidlinjen och blev expert i C Mores Fotbollssöndag och nu är det klart att han fortsätter som expert i två år framåt på C More.

– Jag ser verkligen fram emot att få fortsätta tycka och tänka och säga exakt vad jag vill i C Mores fotbollssändningar.Med nya Sportkanalen får vi dessutom mer tid att gå på djupet i Allvenskan, som går på högvarv.Jag längtar verkligen till att sätta igång med nästa säsongsom ju börjar redan i januari med försäsongen och Svenska Cupen, säger Alexander Axén.

Fotbollssöndag sänds på C More, i C Mores appar och på Sportkanalen. Programmet leds av Lasse Granqvist tillsammans med experterna Olof Lundh och Hasse Backe.

Lyssna gärna på Alexanders program i serien Örebropratarna sommaren 2016.

Örebropratarna 2016

foto: ÖSK Fotboll

,