Carola sjunger på O Helga Natt

Carola Häggkvist är den andra artisten som är klar för årets O Helga Natt-konsert. Klart sedan tidigare är Uno Svenningsson.

“Sedan genombrottet 1983 har Carola sålt flera miljoner skivor. Hon har gjort allt från musikaler och egna turnéer till Melodifestivalen, Eurovision song contest, slagit folkparksrekord och sålt guld. Vi vågar påstå att hon är en av våra mest folkkära artister genom tiderna med fans i alla åldersgrupper. Med hitlåtar som “Främling”, “Mickey”, “Mitt i ett äventyr”, “Fångad av en stormvind” och “Evighet” är det med glädje som O, Helga Natt stolt kan presentera Carola Häggkvist som en av deltagarna i O, Helga Natt 2017″, skriver arrangören.

– Nu är alla nödvändiga dokument signade och allt är klart. Vi är otroligt glada över att kunna presentera en riktig superstar inför årets O, Helga Natt. Tidigt kände vi att vi ville bjuda örebroarna och resten av TV-publiken på en riktigt stor och folkkär artist. För oss, står Carola högst upp på den listan, säger säger Emil Fransson, projektledare för O, Helga Natt.

foto: carola.com

,