Alcazar klara för O Helga Natt

Årets O, Helga Natt kommer att kryddas med en härlig discofeeling i form av popgruppen Alcazar. 2003 deltog Alcazar i Melodifestivalen för första gången med låten “Not a Sinner, Nor a Saint”, som slutade 3:a i finalen i Globen. Låten slog stort på listorna i Sverige och sålde guld.

– Bara det att de är Sveriges bästa discopopgrupp, gör att man vill plocka på sig dansskorna redan nu. Vi är övertygade om att Alcazar kommer att bidra med sin härliga discofeeling och förhoppningsvis inspirera oss alla att fira jul med lite mer discofeeling, säger Emil Fransson, projektledare för O, Helga Natt.

I december 2016 avslutade Alcazar två års succé med hyllade showen ”Disco Defenders”. Showen hade premiär på Rondo i Göteborg våren 2015 och fick ett lysande mottagande från både publik och press.

,