Anna Ternheim har turnépremiär på Klubb Mono

Anna Ternheim släpper sitt nya album “All The Way To Rio” fredag den 17 november.  Nästa fredag den 24 november har hon svensk turnépremiär på Klubb Mono på Örebro Konserthus.

Efter att under 2016 gjort över 50 datum runt om i Europa kommer den här höstens turné vara mer sparsmakad såväl till omfång som musikaliskt uttryck. Med sig på turnén har Anna Ternheim endast pianisten Martin Hederos, känd från bland annat The Soundtrack of Our Lives.

– Min inspiration brukar pendla mellan ytterligheter. Jag turnerade med ett helt fantastiskt band förra året och efter att mina låtar fått stora svulstiga arrangemang är det roligt att skala av igen. Jag har också länge velat spela med Martin Hederos. Han har sådan fantastisk närvaro och sitt helt egna uttryck. Det känns jätteroligt att våra liv sammanfaller i höst, jag ser fram emot att hans värld kommer möta min, berättar Anna Ternheim.

foto: United Stage