Ikväll har Öbo en egen gala – lyfter fram engagerade hyresgäster

På torsdagskvällen firar ÖrebroBostäder AB (ÖBO) 110 av sina mest engagerade hyresgäster med en gala med mat, underhållning och fina priser. ÖBOs medarbetare har nominerat hyresgäster som de tycker engagerar sig utöver det vanliga för en bra boendemiljö.

-Många av våra hyresgäster gör det lilla extra på sina gårdar och i sina stadsdelar. De tar hand om sina grannar, välkomnar nyinflyttade, gör fint på gårdarna, ordnar aktiviteter för barnen och en massa andra saker. Dessa hyresgäster betyder mycket för oss och för sitt kvarter och därför vill vi tacka dem alldeles extra med denna gala, berättar ÖBOs VD Ulf Rohlén.

Priser i sju kategorier delas ut under kvällen: årets ungdomshyresgäst, årets lokalhyresgäst, årets odlare, årets raket, årets omtänksamma granne och årets engagemang samt årets medarbetare med kundfokus.

-I år vill vi särskilt uppmärksamma hyresgäster som visar omtänksamhet mot sina grannar.
Vi lanserade vår version av policyn Huskurage, som vi kallar Våga bry dig i år, och vill därför lyfta fram personer som just vågar bry sig. Denna omsorg betyder så mycket för granngemenskapen och tryggheten, säger Camilla Andersson, ordförande i ÖBOs styrelse.