Bra start för Bjurfors – rekryterar Gro Velta som ny mäklare

Efter senaste verksamhetsåret konstaterar Bjurfors mäklare i Örebro att försäljningen gått långt bättre än de vågat tro. De väljer att fortsätta satsa och rekrytera ännu en mäklare, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

“Det första verksamhetsåret har varit framgångsrikt för Bjurfors Örebro. Kontoret har sålt mer än dubbelt så många bostäder som de förväntade sig. Bjurfors Örebro satsar vidare och rekryterar Gro Velta. Gro är en av Örebros mest välmeriterade mäklare och kommer närmast från Fastighetsbyrån där hon varit de senaste tolv åren”.

– Gro har varit en toppresterande mäklare år efter år och har ett mycket gott rykte. Hon är professionell och håller alltid en hög kvalitet i sitt arbete. Hon passar helt enkelt perfekt in på den typen av mäklare vi sökt till vårt mäklarteam i Örebro. Gro är specialist på bostadsrätter och kommer att vara en nyckelspelare för att ytterligare stärka vår position på marknaden, säger Gabriel Damar och Andreas Rutqvist som äger och driver Örebrokontoret.

Bjurfors Örebro består nu av fyra mäklare och två assistenter: Andreas Rutqvist, Gabriel Damar, Roland Karlsson, Gro Velta, Amanda Käll och Anna Larsson.

– När det blev aktuellt för mig att byta arbetsplats var valet självklart. Dels är Gabriel och Andreas gamla kollegor som jag känner väl och trivdes bra att jobba ihop med och dels passar varumärket Bjurfors mig väl. Varumärket har en personlig känsla som tillsammans med Örebrokontorets mäklarteam blir ett vinnande koncept”.