Regeringen har beslutat om ett nytt statligt servicekontor i Vivalla 

Ett nytt statliga servicekontor, där Försäkringskassan, Pensionsmyndigheten och Skatteverket ger samlad service kommer att öppna i Vivalla. Regeringen har gett myndigheterna i uppdrag att senast den 30 juni 2018 öppna tio nya servicekontor runt om i landet.

– Det är glädjande. Fler jobb och mer utveckling är precis vad Vivalla behöver. Att staten samlat förstärker sin närvaro med nära service i stadsdelen är väldigt positivt, säger Kenneth Nilsson (S), kommunstyrelsens ordförande.

– Nu ska vi understödja etableringen och se till att servicekontoret kommer på plats så snart det är möjligt. Det här servicekontoret ska ju inte bara nyttjas av Vivallabor, utan blir en del i arbetet med att få människor att röra sig över stadsdelsgränserna, säger Kenneth Nilsson (S), kommunstyrelsens ordförande.

Läs mer om beslutet här: http://www.regeringen.se/pressmeddelanden/2017/12/fler-statliga-jobb-och-battre-service-i-vasternorrland/

,