Strateg vann upphandlingen om byråtjänster för Region Örebro län

Strateg vann upphandlingen för leverans av reklambyråtjänster till Region Örebro län. Region Örebro Län består av fem förvaltningar som tillsammans ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, trafik, kultur, näringslivsutveckling och andra områden som är viktiga för regionens utveckling. Nu går Strateg in som partner för leverans av reklambyråtjänster till regionen.

– Vi är väldigt glada att kunna presentera Region Örebro som ny kund. Strateg vann upphandlingen i våras och nu är vi laddade att sätta igång med alla de projekt som ingår i det ramavtal vi slutit, säger Fredrik Vannestål, VD och Strategisk rådgivare, Strateg.

I arbetet ingår allt från analys- och idéarbete, strategisk rådgivning och Employer branding till produktion för både digitala och traditionella kanaler samt marknadsundersökningar.

– Vi ser fram emot att börja arbeta tillsammans med Strateg i vårt kommunikationsarbete. Strateg är en full service-byrå med bred kompetens inhouse, vilket känns tryggt. Många års erfarenhet och lokal anknytningen underlättar ett långvarigt samarbete, säger Marjetta Leijonhufvud, tillförordnad kommunikationsdirektör, Region Örebro Län.