Många artister ger konsert för Musikhjälpen

På tisdag den 12 december är det konsert i S:t Nicolaikyrkan till förmån för insamlingen Musikhjälpen. Några av artisterna är välkända Boris René, Jasmine Kara, Sister in arms och Meadows. Konferenciärer är Marie Kühler Flack och Amanda Flack. Entréavgiften går oavkortad till insamlingen.

Jag ville komma hem till Örebro för att sprida värme i vintermörkret och temat är något jag brinner för, förklarar Jasmine Kara. Vi har alla ett ansvar att få slut på detta och även om man inte kan göra allt, kan alla göra någonting.

Det kommer att bli en stjärnspäckad kväll med mycket hjärta och alla intäkter går oavkortat till insamlingen. I år är temat Barn är inte till salu och pengarna som samlas in kommer att användas för att motverka sexhandel med barn.

– Vi är stolta och glada att alla dessa fantastiska människor ställer upp, helt ideellt och utan några stora krav, säger Stina Storm och Madde Klippel på City Örebro. Vi visar återigen att Örebro står på tårna när det gäller.

– Att ytterligare ett affischnamn ansluter sig till programmet är fantastiskt och vi hoppas att vi får se många örebroare på stan under nästa vecka, säger Björn Wallgren och Ki Sandholm, Musikscen Örebro.

Övriga artister, som vi presenterade i torsdags är Boris René & Soulmates, Mohlavyr, David Urwitz, Sisters in Arms, Meadows, Amanda Ekberg, Dimpker Brothers och Ellen Hagerius.

Initiativtagare till veckans scener är Svenska kyrkan, City Örebro, NA och Musikscen Örebro som samordnat Örebros gemensamma bössa till förmån för Radiohjälpens insamling till förmån för Musikhjälpens insamling till Radiohjälpen.

,