Kenneth Nilsson toppar S-listan – “Vi är stolta över utvecklingen i Örebro, men långt ifrån nöjda”

Socialdemokraterna i Örebro kommun har fastställt sin lista till kommunfullmäktige inför valet 2018. Beslutet togs vid socialdemokraternas representantskap.

– Jag är stolt över vårt parti och alla våra kompetenta kandidater. Vi ska fortsätta att vara den progressiva kraft som styr Örebro kommun. Det är så vi kan fortsätta att förbättra välfärden för alla örebroare. Nu har vi valt ett mycket starkt lag och vi kan gå in i valrörelsen med vetskapen om att många taggade och kompetenta socialdemokrater kommer att att möta väljarna, säger Iren Lejegren (S), ordförande i Socialdemokraterna Örebro.

– Vi är stolta över utvecklingen i Örebro, men långt ifrån nöjda. Det krävs mer socialdemokratisk politik i Örebro för att öka trygghet och framtidstro. Framtidsinvesteringar i välfärden måste fortsätta gå före moderata hot om skattesänkningar, säger Kenneth Nilsson (S), kommunstyrelsens ordförande och första namn på listan för Örebro kommun.

De första tio namnen på listan:

  1. Kenneth Nilsson
  2. Agneta Blom
  3. John Johansson
  4. Jessica Ekerbring
  5. Jan Zetterqvist
  6. Ullis Sandberg
  7. Kemal Hoso
  8. Linda Smedberg
  9. Jonas Håård
  10. Gun Carlestam Lewin