Strateg växer – har rekryterat sju medarbetare under året

Strateg växer snabbt och har sedan årsskiftet rekryterat sju nya medarbetare. Senast en utvecklare med internationell erfarenhet, en Creative Technologist från Stockholm och en ny Client Success Manager med god erfarenhet av att vårda och utveckla kundrelationer.

Maximilien Noël är sen i somras Front-end Developer på Strateg och kommer närmast från Built by Buffalo i Brighton. Maximilien har tidigare erfarenheter från byråer som Black Creative och Checkthis i Bryssel.

Creative Technologist David Berglund jobbar från oktober på Strateg med UX design samt med att utveckla erbjudandet inom tech och idéutveckling. David kommer närmast från byrån River i Stockholm där han jobbat som Full Stack Developer. Innan dess har David jobbat på Nasdaqbörsen och utbildat sig på Hyper Island.

Sofi Eriksson tillträder den sista oktober som ny Client Success Manager och blir därmed en av de kundansvariga strategerna. Sofi har många år som VD och vice VD med sig in på Strateg, och kommer närmast från Candles Scandinavia Group. Oppboga bruk och Holger Andreasen AB är också bolag som haft Sofi som VD. Hon har en examen i affärsjuridik och har studerat varumärkespositionering och strategi vid Berghs School of Communication och Örebro Universitet.

Förutom nämnda har även Manja Bååt, från Strateg Labb 2017, anställts som copywriter, Alexander Karlsson och Johan Lindell som Back-end Developers och Sara Nydén som projektledare.

– Vi vill ligga i framkant och genom rekryteringarna stärka vårt erbjudande ytterligare. Syftet är att kunna erbjuda unik kunskap och matcha våra kunders behov på ett både agilt och fördjupat sätt. Vi får allt fler och större kunder och genom att förstärka med specialkompetenser in house behåller vi hög kvalitet på våra leveranser, säger Katarina Pietrzak, Talent Manager, Strateg.