Snart premiär för Lanna klockors tredje utgåva

Den 8 januari har Lanna klockors nya herrmodell Blue mountains premiär. Den har fått sitt namn efter sitt ursprung i Närke. Klassisk och svensk design med en boettform som ger karaktär. Varje klocka i serien har sitt eget nummer ingraverat från 1 till 200. Försäljningen startar på Ahléns ur i Örebro samt Lanna bokcafé och finns sedan även på företagets hemsida.

Lanna klockor grundades 2016 i Lanna av Daniel G. Lindberg. Daniel fick idén till Lanna klockor under en joggingtur vid Lanna badgruva. Han sålde då av sin klocksamling av exklusiva klockor för att finansiera projektet. Den första herrklockan sålde slut innan de anlänt till Lanna. Daniel besökte 150 örebroare under en intensiv julvecka. Lanna klockor har fortsatt att växa. Blue mountains är företagets tredje utgåva.