Benjamin kan bli årets stjärnskott – nu ska Sveriges främsta entreprenörer utses

Torsdagen den 25 januari utses Sveriges främsta entreprenör när EY Entrepreneur Of The Year 2017 avgörs i Stockholms stadshus. Framgångsrika entreprenörer från sex bolag tävlar om den prestigefulla titeln och chansen att få representera Sverige i den internationella finalen i Monaco i juni. Under galakvällen utses dessutom Årets kvinnliga stjärnskott, Årets manliga stjärnskott och Bästa internationella tillväxt. Benjamin Isasson, FMF Assistans AB i Örebro, kan bli årets manliga stjärnskott.

– Det är fantastiskt att få ta del av alla otroliga entreprenörsresor runt om i landet, samtliga finalister visar framstående och innovativt entreprenörskap. I år finns en branschspridning, från urban infrastruktur och bränslepellets till ett restaurangkoncept med fokus på digitalisering. Bland finalisterna till årets kvinnliga stjärnskott finns spännande verksamheter inom fintech och hållbar livsmedelsproduktion. Det blir inte lätt för juryn att utse vinnarna, säger Carlos Esterling, ansvarig för EY Entrepreneur Of The Year Sverige.

Årets manliga stjärnskott 

  • Magnus Olsson, Pamaco Totalservice AB, Kista
  • Erik Nilsson, Gunnarshög Jordbruks AB, Hammenhög (Simrishamn)
  • Mikael Cwyl, Inteleon AB, Mölndal
  • Mohammad Khanahmadi, Tolkresurs Sverige AB, Sundsvall
  • Tom Olander, Jool Invest AB, Lessebo
  • Benjamin Isasson, FMF Assistans AB, Örebro