Strateg värvar Amanda Granlund från Tonårspodden

Efter ett starkt 2017 gasar kommunikationsbyrån Strateg rejält i början av 2018 och startar med att rekrytera Amanda Granlund, medgrundare till framgångspoddarna ”Tonårspodden” och ”Filterpodden”, till rollen som Social Media Director.

Från och med januari 2018 jobbar Amanda Granlund som Social Media Director på Strateg. Amanda har studerat på Thoren Business School och har, tillsammans med två partners, producerat ”Tonårspodden” som på kort tid hamnade i poddtoppen. Ett framgångsprojekt som avslutades när det var på topp. Förutom att nu arbeta som Social Media Director på Strateg driver Amanda ”Filterpodden” tillsammans med Lina Kvarnström.

– Att gå in som Social Media Director på Strateg ser jag som en fantastisk möjlighet. Jag har alltid varit intresserad av marknadsföring, PR, sociala medier och hur allt hänger ihop. I och med arbetet med de två podcaster jag varit med och startat upp och producerat har intresset bara växt mer och mer. Jag vet vad jag vill göra och tror på inom sociala medier och att få arbeta med det och få utrymme att lyfta mina idéer tillsammans med alla fantastiska människor på Strateg känns som magi, säger Amanda Granlund.

– Amanda kommer in som en frisk fläkt på Strateg. Vi tror mycket på, och arbetar redan med, unga talanger och är ständigt på jakt efter att utveckla vårt erbjudande. Amanda har koll på läget, en ovärderlig fingertoppskänsla för sociala medier och vi är säkra på att hon kommer bidra stort och brett inom området. Vi har haft koll på henne länge och kände bara att ”om inte vi tar henne nu så gör någon annan det”, säger Robert Lundin, Creative Director, Strateg.

Det är Annika Roman som föreslås bli förvaltningschef för Vård- och omsorgsförvaltningen i Örebro kommun. Kommunstyrelsen fattar beslut den 13 februari. Annika kommer närmast från en anställning som verksamhetschef på Kumla vårdcentral och för jourverksamheten i södra länsdelen.