Oskar Widlund blir ny kontorschef på White i Örebro

I augusti 2018 tillträder Oskar Widlund som kontorschef på White i Örebro. Han tar över efter Viktoria Buskqvist som varit kontorschef sedan 2012. Oskar är partner och ställföreträdande kontorschef sedan 2012.

”Det ska bli kul att fortsätta utveckla kontoret och erbjuda både bredd och specialistkompetens i samarbetet med våra kunder”, säger Oskar Widlund.

”Vi är glada att Oskar valt att tacka ja till rollen som kontorschef. Oskar är sedan tidigare en del av kontorsledningen och känner kontoret väl. Han har också en viktig roll i att driva och genomföra flera av kontorets pågående uppdrag. Oskar är uppskattad av både kunder och medarbetare. Det här blir väldigt bra!”, säger Alexandra Hagen, vd på White.

Kontoret har genom Viktorias ledning placerats tydligare på kartan i Örebro genom aktiva debatter och visioner kring staden.

”I min nya roll kommer jag fortsätta driva de så viktiga arkitekturfrågorna i Örebro samt pågående och kommande projekt. Jag kommer även ägna mig åt affärsutveckling centralt på White,” säger Viktoria Buskqvist.

”Under sina sex år som kontorschef har Viktoria utvecklat Örebrokontoret till stadens självklara arena för samtal runt arkitektur och hållbar stadsutveckling”, säger Alexandra Hagen.

foto: White