Hotel Borgen i topp när gästerna sagt sitt

Sex stycken Clarion Collection Hotel ligger på TripAdvisors topplista över de 25 hotell med bäst service i Sverige. Ett av dem är Hotel Borgen i Örebro. Varje dag betygsätter hotellgäster deras upplevelser på TripAdvisor. Detta har resulterat i ett årsresultat över de hotell som ger den bästa servicen i Sverige.

– Detta gör mig övertygad om att vi är på rätt väg – här märks det tydligt att det är personalen som är det viktigaste. Och det är dem våra gäster värdesätter högst och inte klinkers, färgen på tapeten eller dyra möbler, säger Richard Svartvik, Operation Manager Clarion Collection Sweden & Baltics.

Clarion Collection ingår i kedjan Clarion Hotel som vunnit åtskilliga priser och utmärkelser genom åren. Collection hotellen erbjuder, utöver exceptionell service även middag som är inkluderat i rumspriset.

– Det känns fantastiskt. Vi alla här på Clarion Collection Hotel Borgen är så stolta och glada över den hedrande 4:e platsen. Från dag ett har vi haft rätt medarbetare som inser att det inte räcker med ett nytt, superfint, unikt hotell, utan att den personliga servicen också måste finnas där hela tiden, säger Inger Salomonsson, General Manager Clarion Collection Hotel Borgen.

,