Karin Wistrand på scen när Stadsmissionen firar Alla hjärtans dag

Stadsmissionen bjuder in örebroarna att fira Alla hjärtans dag med musik. 14 februari tar Örebro Stadsmission plats på Konserthuset med musik. Bland annat står Karin Wistrand på scen och utlovar låtar från solokarriären och Lolita Pop.

– Stadsmissionen i Örebro gör ett stort och viktigt arbete för den enskilde. Ni är också väldigt bra på att lyfta fram ert arbete och sprida kunskap om behovet av hjälp och förändring genom att involvera både artister och publik. För mig är det en ynnest att få en möjlighet att bidra säger Karin Wistrand.

Karin Wistrand får sällskap av fler artister. Från Stockholm kommer Amanda Ginsburg, stigande stjärna på jazzhimlen. Örebrobekanta DSH5 och Meadows står också på scenen, liksom Martin Håkan (ex The Happy Hippo Family).

Biljettpriset är 170 kronor och intäkterna går till Stadsmissionens arbete i Örebro.

– Att de här artisterna tillsammans med ljudtekniker och Örebro Konserthus ställer upp och gör den här kvällen möjlig känns fantastiskt, säger Lars-Göran Rosén på Örebro Stadsmission. Det gör att vi kan stärka vårt arbete för utsatta människor i vår stad.

Musik för alla hjärtan 14 februari Örebro Konserthus

Artister:

AMANDA GINSBURG

MEADOWS

MARTIN HÅKAN

DSH5

KARIN WISTRAND

foto: genom Örebro Stadsmission