Här är kocken Anders Johnssons nya jobb – “fortsätta erbjuda mat på hög nivå

Kocken Anders Johnsson på Katrinelund Gästgiveri & Sjökrog ska byta jobb. Från och med mitten av februari blir han egenföretagare med catering,- popup och eventverksamhet. Tillsammans med kollegan Johan Kreij kommer Anders även att ansvara för restaurangen på bilföretaget Rejmes på norr.

Anders har arbetat som kökschef med stort ansvar för verksamheten vid Katrinelund under fyra års tid. Han har då varit med om den stora utveckling som skett av anläggningen vid Hjälmarens strand. Företaget kommer även fortsättningsvis att erbjuda mat på hög nivå, till exempel med matlagning hemma-hos, berättar han. Företagsnamnet är anders&KREIJ.

Anders har bland annat varit i semifinal i Årets kock:

Anders på Katrinelund är i semifinal i Årets Kock